En handelsløsning i skyen

Kjernen i yoodoo er Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision), et ERP system med over 1,5 millioner brukere verden over. Handelsløsningen ligger i Azure, en åpen og fleksibel plattform for skytjenester levert av Microsoft. Med yoodoo er du alltid tilgjengelig - i nettleser, Windows klient, nettbrett og telefon. 

Integrasjoner

Handelsløsningen støtter både integrasjon mot din nettbutikk, og mot transportsystemene Cargonizer fra Logistra og Consignor. Med integrasjon mot Microsoft Office 365 og andre Microsoft produkter som CRM, Power BI og Flow får du en handelsløsning som fungerer sømløst, effektivt og tidsbesparende. Du slipper dobbeltregistreringer og unødvendige arbeidsprosesser og kan bruke tiden til verdiskapning og vekst.

Rollebasert løsning

yoodoo skiller mellom fullbrukere og begrensede brukere. En fullbruker har alle rettigheter i systemet og kan eksempelvis opprette tilbud, ha leserettigheter og bokføre. En begrenset bruker vil ikke kunne bokføre. Uavhengig av hva slags rolle du har i bedriften vil du ha tilgang til en oversiktlig rollebasert løsning som er tilpasset dine daglige gjøremål - alt levert i et enkelt og brukervennlig grensesnitt.

Opplæring og sikkerhet

Vi hjelper deg med oppstart og opplæring, og sørger for at du til enhver tid har tilgang til nyeste versjon av yoodoo - uten behov for oppgraderingsprosjekter og serverbytte. Nyeste versjon av handelsløsningen er inkludert i månedsprisen, i tillegg til drift og backup.

Som en del av Oseberg Solutions og Gold Certified Microsoft ERP Partner er du i trygge hender. Vi skal hjelpe deg å lykkes.

Full forutsigbarhet og ingen bindingstid

yoodoo er leiebasert og har ingen bindingstid. Som kunde hos oss betaler du en lav oppstartskostnad og månedsleie basert på antall brukere. Voks etter behov, betal etter bruk.

Få kontroll på innkjøps- og salgsprosessen

Under finner du mer informasjon om funksjonalitet yoodoo dekker innenfor hver modul.