Bestillingsforslag

yoodoo gir deg full oversikt over produkter som bør bestilles basert på lagerstatus, produktets egenskaper, bestillingsstatus og aktive kundeordre. Du kan velge mellom flere metoder som; gjenbestillingspunkt, ordre for ordre og salgshistorikk. I forslagsbildet ser du salgshistorikk fra de siste tre måneder, i tillegg til de siste tre måneder året før.

Rammeordre

Rammeordre brukes hvis du har gjort avtale med en leverandør om å kjøpe et bestemt antall av et produkt som skal tas ut i løpet av en gitt periode. Når du bestiller denne varen «motskrives» den rammeordren, slik at du har kontroll på om du oppnår det volumet du har avtalt.

Ordreretur

Hvis du avtaler retur med en leverandør kan en ordreretur opprettes. Lageret får da beskjed om å plukke varene for så å sende de i retur til leverandøren. Med handelsløsningen yoodoo vil regnskap på en oversiktlig måte motta en ordre som kan relateres til en kreditnota. 

Send bestilling pr. e-post

Når du har opprettet en bestilling manuelt eller via et bestillingsforslag, kan du enkelt sende bestillingen direkte på e-post som PDF-fil til leverandøren.