yoodoo - skyløsningen til Oseberg

Vi er stolte av å være en del av Oseberg Solutions! Oseberg har drevet med utvikling og implementering av Microsoft Dynamics NAV siden år 2000. Vi har bransjeløsning for bedrifter innen prosjektindustri, grafisk produksjon og handel. Noen av kundene vi har hjulpet med å effektivisere hverdagen til er NLI Group, 07 Media, Flisa Trykkeri, Feiring Bruk og Get Inspired. Ta en titt på hjemmesiden til Oseberg. 

Oseberg har utviklet produktet yoodoo, som er et skybasert handelssystem for bedrifter som ment for bedrifter som kjøper og selger varer, med funksjonalitet for lager, regnskap, faktura og innkjøp. Løsningen gjør det også mulig å integrere imot nettbutikk, så man slipper dobbeltregistreringer og unødvendige arbeidsprosesser, noe som er med på å effektivisere arbeidsdagen betraktelig.
 
Et godt eksempel er Reservedel AS som har over 100 ordre daglig og titusener av deler på lager. Med yoodoo sin abonnementsløsning opplever de at prosessene fungerer sømløst, effektivt og tidsbesparende.


I januar skal vi ha gratis webinar hvor gir en rask innføring og demonstrasjon av løsningen. Det eneste du trenger er tilgang til PC og internett. Meld deg på her!