SKYLØSNING MED MICROSOFT AZURE

Som Microsoft Partner leverer yoodoo handelsløsning som støtter og benytter skytjensten Azure levert av Microsoft. Skyløsning, skytjeneste, nettsky, Cloud Computing eller cloud er ulike navn på IT-tjenester levert via internett og er basert på programvare som brukeren ikke er i direkte forbindelse med.

Azure kjøres i store datasentre hos Microsoft. Kundenes data og applikasjoner befinner seg i disse datasentrene, selv om kunden kjøper tjenester fra en tredjeparts leverandør. Fordelen er at hverken bruker eller leverandør behøver å forholde seg til drift eller skalering; Microsoft tar hånd om infrastrukturen.

For mange handelsbedrifter er IT-kostander, infrastruktur, drift og vedlikehold ett «nødvendig onde». Med yoodoo og Microsoft Azure minimeres risikoen ved å ha lagring, drift og vedlikehold lokalt. Det eneste man behøver er tilgang til internett.

Skaler etter behov, betal etter bruk

Azures «betal etter hvert»-tjenester kan raskt opp- eller nedskaleres etter behov, slik at du bare betaler for det du bruker. «Per minutt»-fakturering og en forpliktelse til å måle seg med konkurrentenes priser på populære infrastrukturtjenester, blant annet for beregning, lagring og båndbredde, betyr at du alltid får en uslåelig pris for ytelsen.

Kjør appene dine hvor som helst

Azure er den beste skytjenesten fra Microsoft og kjører på et verdensomspennende nettverk av Microsoft-administrerte datasentre på tvers av 30 områder – flere land og områder enn Amazon Web Services og Google Cloud til sammen. Dette raskt voksende globale fotavtrykket gir deg mange alternativer for kjøring av programmer og sikrer ypperlig kundeservice. Azure er også den første flernasjonale skyleverandøren i Kina.

Les mer om Azure på Microsofts sine sider.