Digitalisering er fremtiden

I dag har yoodoo vært på IT-treff hos AGI IT-partner. Tema for årets treff er "Gå for gull, gå digitalt". Alle snakker om digitalisering, men hva er det egentlig som ligger i det? Digitalisering henger over oss og vi møter nye begreper og definisjoner på hvordan og hva bedriften bør gjøre for å henge med og være oppdatert. 

Microsoft var der og fortalte oss hvordan de satser på digitalisering og bidrar til effektiv og moderne kommunikasjon. Office 365 som inneholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Notepad, Publisher og Access, gjør samarbeid enklere i den digitale hverdagen. Siden filene lagres på nettet, kan du dele dem med andre. Du kan til og med redigere dem samtidig med andre, i sanntid - uansett hvor du er!

 

Egil Bredgaten fra Telenor snakket om digital darwinisme - evolusjonen av atferd og forventninger når samfunnet og teknologien forandrer seg fortere enn vår evne til å utvikle oss i takt med forandringene. Derfor må virksomheter hele tiden tiden være våkne og være klar for endring sier han. Bedriftenes største konkurrent har kanskje ikke etablert seg ennå!  

Digital Darwinisme
 

Vi yoodoo gleder oss og er klare for alle mulighetene endringene gir!