yoodoo er en del av Oseberg Solutions som siden år 2000 har levert, implementert og utviklet Microsoft Dynamics NAV. Vi er en av Norges ledende aktører innen Microsoft Dynamics NAV og er Gold Certified Microsoft ERP Partner.

Oseberg Solutions har 39 dedikerte ansatte fordelt på ulike team med spisset kompetanse innenfor ulike fagfelt. Våre ansatte har høy faglig kompetanse, og våre dyktige konsulenter og utviklere hjelper til daglig over 150 kunder med å skape effektive virksomheter. Vi har dessuten nære og tette bånd til Oseberg Services som har bred kompetanse innen regnskap, lønn og rådgivning.

Våre verdier er viktige for en sterk selskapskultur, og forteller våre kunder hva de kan forvente av oss og hva vi kan forvente av hverandre. Vi er innovative, pålitelige, har gjennomføringskraft og et sterkt engasjement.

Team Cloud sin visjon er å levere en kostnadseffektiv og komplett skybasert handelsløsning for engroshandel og grossister som kjøper og selger varer. Vi har skapt en løsning som hjelper deg å få kontroll, oversikt og effektivitet i din virksomhet.

 

Partnere